Безпровідний мережевий USB-адаптер серії N, швидкість до 300 Мбіт / с

Короткий огляд:

  • Відмінна швидкість передачі даних стандарту 802.11n ідеальна для перегляду потокового відео високої чіткості і IP-телефонії
    Технологія MIMO забезпечує більш сильну проникаючу здатність сигналу, більш широку зону охоплення мережі, більш стабільну роботу пристрою
    Легка установка захищеного з'єднання одним натисканням кнопки QSS
    Підтримка ОС Windows 2000 / XP / Vista / 7

TL WN821NUN4.0 2

Призначення пристрою

Безпровідний мережевий USB-адаптер серії N TL-WN821N дозволить вам під'єднати настільний комп'ютер або ноутбук до безпровідної мережі і скористатися доступом в Інтернет з високошвидкісного підключення. Мережевий адаптер підтримує стандарт IEEE 802.11n зі швидкістю передачі даних по безпровідному підключенню до 300 Мбіт / с, ідеальною для онлайн-ігор і навіть потокового відео високої чіткості.

Швидкість безпровідного підключення стандарту IEEE802.11n - підвищена швидкість і зона дії безпровідного сигналу

Технологія MIMO (кілька передавальних, кілька приймають антен) характеризується більш потужними можливостями скорочення втрат даних при передачі на великі відстані або при подоланні перешкод в невеликому офісі або великій квартирі, навіть у залізобетонному будинку. До того ж, ви зможете з легкістю підключитися до безпровідної мережі на великій відстані, там, де пристрої стандарту IEEE 802.11g з цим завданням можуть і не впоратися.

Технологія CCA - стабільність безпровідного сигналу

Технологія CCA (оцінка зайнятості каналу) дозволяє автоматично уникнути конфлікту каналів шляхом вибору вільного каналу, а також повністю розкриває можливості прив'язки до каналу, що значним чином покращує безпровідну передачу сигналу.

Режими шифрування WPA / WPA2: надійний захист безпровідних з'єднань

Що стосується безпеки WI-FI з'єднання, шифрування WEP більше не може вважатися найдосконалішою і надійним захистом від вторгнень ззовні. На мережевому адаптері TL-WN821N використовуються розроблені промисловою групою «WI-FI Alliance» алгоритми шифрування WPA / WPA2, надійно захищають безпровідну мережу від потенційних загроз ззовні.

Налаштування безпеки натисненням однієї кнопки

Сумісний з режимом шифрування WPS (Wi-Fi Protected Setup ™), мережевий адаптер TL-WN821N підтримує Майстер швидкого налаштування безпеки (QSS). При натисканні кнопки QSS встановлюється безпечне з'єднання, захищене за допомогою алгоритму шифрування WPA2, який вважається набагато більш надійними, ніж шифруванням WEP. Застосування майстра дозволяє не тільки швидше виконати настройку безпеки в порівнянні зі звичайними процедурами настройки, але й також приносить додаткову зручність в тому, що вам не доведеться запам'ятовувати пароль.

Компакт-диск для зручності експлуатації пристрою

Мережевий адаптер TL-WN821N поставляється в комплекті з компакт-диском з утилітою, яка допомагає встановити програмне забезпечення і виконати налаштування безпровідної мережі, включаючи настройку безпеки і бездротового з'єднання. Це дуже зручно навіть для початківців користувачів.