Безпровідний Nano мережевий USB-адаптер серії N, швидкість до 150 Мбіт / с

Короткий огляд:

  • Гладкий корпус настільки малий, що пристрій можна залишати постійно підключеним до порту USB ноутбука
    Швидкість передачі даних по бездротовій мережі до 150 Мбіт / с ідеально підходить для потокового відео або IP-телефонії
    Підтримка режимів безпеки 64/128-бітний WEP, WPA, PA2 / WPA-PSK / WPA2-PSK (TKIP / AES)
    Швидка установка за допомогою простої утиліти налаштування на 14 мовах

g1 1

Призначення пристрою

Безпровідний Nano мережевий USB-адаптер серії N моделі TL-WN725N дозволяє користувачам підключатися з настільного комп'ютера або ноутбука до безпровідної мережі зі швидкістю до 150 Мбіт / с. Мініатюрний розмір мережевого адаптера виявляється дуже до речі, якщо ви постійно переміщується по офісу або будинку з ноутбуком. Можна підключити адаптер до порту USB і більше не чіпати його, чи перебуваєте ви вдома або в дорозі, підключення до мережі завжди буде активно. Крім цього, пристрій відрізняється потужними режимами шифрування безпровідного з'єднання і простим налаштуванням.

Мініатюрний розмір - підключи і забудь

Мініатюрний розмір і зручний корпус дозволяють користувачам залишати Nano-адаптер постійно підключеним до порту USB. Адаптер не перешкоджає підключенню інших пристроїв до розташованих поруч портів USB і не загубиться, коли ви переміщується з ноутбуком по будинку або офісу.

725 1

Надійний і стабільний безпровідний сигнал

Мережевий адаптер TL-WN725N підтримує стандарти 802.11 b / g / n зі швидкістю передачі даних до 150 Мбіт / с, забезпечуючи високошвидкісне з'єднання, необхідне для потокової передачі відео та онлайн-ігор без розривів і затримок.

34

Надійний захист безпровідних з'єднань

Що стосується безпеки безпровідного з'єднання, шифрування WEP більше не може вважатися найдосконалішою і надійним захистом від вторгнень ззовні. На мережевому адаптері TL-WN725N використовуються розроблені промисловою групою «WI-FI AllianceТМ» алгоритми шифрування WPA / WPA2, надійно захищають безпровідну мережу від потенційних загроз з мережі Інтернет.

Компакт-диск з додатковими матеріалами

Мережевий адаптер TL-WN725N поставляється в комплекті з компакт-диском з утилітою на декількох мовах. Утиліта допоможе встановити програмне забезпечення і виконати налаштування безпровідної мережі, включаючи настройку безпеки і безпровідного з'єднання. Це дуже зручно навіть для початківців користувачів. Вставте компакт-диск в CD-привід, запустіть мкастер швидкого налаштування і слідуйте покроковим вказівкам на екрані комп'ютера.